Skip to main content

Bingo voor geld

Bingo is een onwijs leuk spel om online te spelen. Vroeger werden er al vaak bingo avonden georganiseerd, tegenwoordig gaat er steeds meer via internet. Bingo is dus ook online te spelen. Bingo online spelen is niet alleen voor de gezelligheid, maar je speelt ook bingo voor geld. Je kan namelijk op een leuke manier geld winnen of verliezen door online bingo te spelen.

Bij de volgende aanbieders kan je alleen soortgelijke spelletjes uitproberen, zo heeft Comeon! de spellen van Slingo:

In verband met ORKA kunnen we momenteel geen legale casino’s laten zien.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ook een voordeel van online bingo spelen is dat je het op ieder moment van de dag kan spelen wanneer je wilt. Je hoeft niet te wachten op dat ene moment dat er een bingo avond is georganiseerd, je kan het gaan spelen wanneer je maar wilt.

Bij het bingo spelen kan je leuke prijzen winnen, die bijvoorbeeld je bingo tegoed verhogen. Ook kan je mee doen aan georganiseerde jackpots. Jackpots worden met regelmaat georganiseerd. De dag dat de jackpot valt zal er een nieuwsbrief komen waar dit in staat. Bingo speel je dus niet alleen voor de gezelligheid, je speelt ook bingo voor geld!

Je kan natuurlijk ook chatten bij het bingo spelen. Zo leer je de andere aanwezige spelers kennen. Vaak zijn er vaste spelers bij bepaalde bingo aanbieders dus kan je een band op bouwen met de andere aanwezige spelers. Ook bij het chatten kan je geld verdienen door mee te doen aan chat spelletjes die er zijn.

bingo ballen
Verschillende Bingo ballen die een belangrijke rol tijdens dit gokspel vervullen.

Storten bij een BingoRoom

Om bingo tegoed op te waarderen moet je natuurlijk wel eerst geld storten. Anders zal het bingo voor geld spelen moeilijk gaan.. Via iDeal kan je gemakkelijk, snel en veilig bingo tegoed storten. Voor wie iDeal nog niet kent: iDeal is een zeer betrouwbaar stortings programma. Het is namelijk ontwikkeld door onder andere de Rabobank, SNS bank, ING bank en ABN AMRO. Zij hebben iDeal ontwikkeld en daardoor is het zeer betrouwbaar en veilig om via iDeal je geld te storten, zodat je weer lekker verder kan met spelen van bingo voor geld.

Bonussen bij het storten via iDeal

Ook zijn er vaak bonussen verkrijgbaar bij het storten via iDeal. Bijvoorbeeld over de eerste twee stortingen die je doet. Vaak krijg je bij je eerste storting een verdubbeling van je storting tot een bepaald maximum bedrag. Tot hoe hoog de verdubbeling is zal afhangen van de bingo aanbieder die je kiest. Het is dus belangrijk om je eerst te oriƫnteren op bingo aanbieders voor je begint met het online spelen van bingo voor geld.

De tweede storting wordt vaak met verdubbeld met 50 procent of 100 procent. Ook dit hangt af van de bingo aanbieder die je hebt gekozen. Vaak krijg je ook een welkomst bonus. De welkomst bonus is vaak 2 of 3 euro. Hier kan je dan al vast ervaring mee op doen, kijken of je het wil verder gaan met bingo te spelen om zo bingo voor geld te gaan spelen. Hoe hoog de welkomst bonus is, hangt ook af van de bingo aanbieder die je hebt gekozen. De welkomst bonus ontvang je altijd direct na aanmelding. Zo kan je direct beginnen met spelen en hoef je niet meer te wachten tot je geregistreerd bent, dit gebeurt direct.

Opwaarderen via een paysafecard kan niet meer

Een paysafecard is in Nederland redelijk bekend. Dit is een prepaid kaart die je gewoon in de winkel kan kopen. Eigenlijk werkt het ongeveer net zo als een beltegoed kaart voor je mobiele telefoon. Je betaald via die prepaid kaart je bingo tegoed.

Je kan deze kaart anoniem kopen omdat je de prepaid kaart gewoon contant kan betalen en je hoeft er niets voor te registreren. Zo kan er niemand je bank gegeven achterhalen mocht je dit niet willen.

Door dit anonieme karakter zijn paysafecards niet meer te gebruiken in Nederland om mee te gokken.

Uitbetalen van je gewonnen bingo tegoed

Aangezien je bingo voor geld speelt, is het handig te weten hoe je gewonnen geld kan laten uitbetalen. Gewonnen bingo tegoed kan je vaak laten uitbetalen vanaf 10 euro, het hangt wel een beetje af van welke bingo aanbieder je kiest. De bingo aanbieder stort je gewonnen bingo tegoed dan gewoon op het door jou ingevulde bankrekeningnummer en zo ontvang je je gewonnen bingo tegoed.

Het kan natuurlijk zijn dat je onzeker bent of je geld wel echt uitbetaald word. Maar je hoeft niet bang te zijn dat dit niet gebeurt, er spelen namelijk heel veel mensen bingo voor geld. Zij zouden dit niet doen als hun gewonnen bingo tegoed niet werd uitbetaald!

Contact

Heb je vragen, op- of aanmerkingen? Laat het ons weten! Ga naar onze contact pagina om een bericht achter te laten.