Let op: Online Gokken is voor inwoners van Nederland nog niet legaal. Speel dus alleen voor geld bij gokhallen en het Holland Casino, dit is toegestaan.

Blackjack voor geld

Blackjack voor geld spelen is enorm makkelijk en eenvoudig te beginnen. Het beste is dat je even een account aanmaakt, dit maakt het verder spelen stukken gemakkelijker en je kunt gebruik maken van bijvoorbeeld een ideal storting. Hiermee kan je het online blackjack voor geld dus met grotere bedragen beginnen en dit voorkomt dat je steeds weer moet bellen omdat je blackjack tegoed bij Dr Gambler op is. Je kunt zelfs met je telefoon je online blackjack tegoed bij Dr Gambler opwaarderen, dus dit hoeft echt het probleem niet te zijn. Hiermee kan je dus fijn op de geld spelletjes van Dr Gambler spelen, zoals je naast deze tafel ook op de stud poker tafel kunt spelen of roulette voor geld spelen.

Registreren

De beste keuze is dat je een account bij Dr Gambler aanmaakt. Zo kan je altijd verder spelen, wanneer je maar wilt. Je zit dan niet vast aan enkel de mogelijkheid om met je telefoon je tegoed op te waarderen, maar dit kan ook makkelijk en snel met iDeal, Paysafecard en Pay&Play. Vooral het blackjack voor geld spelen met iDeal is populair aan het worden. Een reden te meer om een account bij Dr Gambler te openen!

Klik rechts onderin op Cashier, bij het klikken opent zich een menu. Wanneer je op LOGIN klikt opent zich een scherm in het speel scherm van de online blackjack tafel. Wanneer je al een account heb kan je je hier in de toekomst inloggen. Heb je nog geen account dan moet je op Registreren klikken. Deze vind je onder de button INLOGGEN. Je hoeft hier enkel je emailadres op te geven en het wachtwoord dat je wilt gebruiken. Denk eraan dat je het emailadres wel correct neerzet, want het account wat je bij Dr Gambler aanmaakt moet je bevestigen via een link in de mail die je toegestuurd krijgt. Daarna kan je het blackjack voor geld eindelijk beginnen door een storting met ideal te doen of een van de andere mogelijkheden om een storting te doen.

Online blackjack voor geld storten

Je kunt je heel snel en makkelijk bij Dr Gambler aanmelden, zoals je hier boven kan lezen. Na een storting kan het blackjack voor geld spelen dan ook eindelijk beginnen. De mogelijkheden om te storting bij de blackjack tafel zijn enorm fijn en makkelijk om te doen. Je kunt voor iDeal kiezen, maar ook kan je de paysafe prepaid kaart gebruiken om je online blackjack tegoed op te waarderen.

iDeal

iDeal, een mogelijkheid van storten die online steeds en steeds meer gebruikt wordt. Een veilig en snelle oplossing voor de grotere spelers, maar ook mooie oplossing voor de kleinere blackjack voor geld spelers die niet de hele tijd de telefoon willen gebruiken. Met iDeal kan je namelijk snel en makkelijk met het juiste bedrag wat jij op wil waarderen je speeltegoed bij de blackjack tafel opwaarderen. Zo hoef je niet de hele tijd op je telefoon te letten. Voor de kleinere spelers raden we wel aan om de telefoon te gebruiken. Hoe dit werkt lees je hieronder.

Telefoon

Je kunt bij Dr Gambler ook ervoor kiezen om je telefoon te gebruiken bij het opwaarderen van je speeltegoed. Zo kan je per (halve) minuut betalen, maar je kan ook per belletje je speeltegoed voor het online blackjack spelen opwaarderen. Welke optie je kiest hangt er van af welke jij het handigste vindt. Bij de optie waarbij je per minuut betaald zal de teller doorlopen tot 10 euro. Daarna wordt de verbinding automatisch verbroken. Bij het opwaarderen per belletje zal je blackjack tegoed opgewaardeerd worden met 1,30. Hiermee kan je dus wel sneller in een kortere tijd je blackjack speeltegoed opwaarderen, zodat je het online blackjack voor geld sneller kunt beginnen.

Per minuut

Je kan er ook voor kiezen om te bellen en per minuut je speeltegoed op te waarderen. Eigenlijk is dit per halve minuut, zodat het niet voorkomt dat je met 55 seconden te bellen geen verhoging in je speeltegoed zal zien. Per halve minuut gaat je speeltegoed dus met 40 cent omhoog. Wanneer echter de 10 euro is bereikt verbreekt de verbinding. Dit mede uit voorzorg, want het zou zonde zijn als je heel veel geld zou kwijt raken omdat je vergeet het gesprek op te hangen!

Uitbetalen

Wanneer je ervoor kies om online blackjack voor geld te gaan spelen dan kan je natuurlijk veel geld winnen. Daarom is het handig en ook verstandig om te weten wanneer je bij Dr Gambler kan uitbetalen. WIj hebben dit even voor je nagezocht en je kunt vanaf een bedrag van 50 euro je speeltegoed laten uitbetalen. Mocht je nu willen stoppen en je bent nog net onder het uitbetaling minimum dan raden we je aan om nog een storting te doen, zodat je over het minimum van 50 euro komt waarbij je bij blackjack voor geld kan uitbetalen.

Contact

Heb je vragen, op- of aanmerkingen? Laat het ons weten! Ga naar onze contact pagina om een bericht achter te laten.